SERVICES

We helpen je aan andere studenten in je buurt, waar je samen mee kan zitten blokken op de toetsen.

ONZE DRIE SPEERPUNTEN

We hebben toegang tot docenten die buiten lestijd wel support willen geven of je erdoor willen halen als je eens vast zit.

Zonder gezelligheid en plezier is het saai studeren. Sluit je aan en krijg ons overzicht van puike events op leuke locaties.

1

BORRELS

Borrels met of zonder alcohol zijn de beste plekken om andere studenten te ontmoetten. Elke eerste donderdag van de maand.

2

LEADERSHIP TRAINING

Tijdens je studententijd kan je al werken aan de lancering van je carriere. Hoer eerder je de juiste mensen kent, hoe meer tijd je bespaard bij zoeken naar stageplek etc. En waarom je bijwerk niet met een top salaris laten betalen?

3

We hebben uittreksels van boeken, toegang tot extra lessen van docenten, proef toetsen.

STUDIEMATERIAAL

Als studievereniging gaat het bij ons om gezelligheid en nuttige stuff. Gezelligheid van studenten onderling, contact met docenten en het bedrijfsleven. Nuttige zaken als boekuittreksels, proef tentamens en extra ondersteuning bij de studiestof. We hebben contact met veel organisaties in Nederland en Internationaal, waar we ingangen kunnen maken voor je.


 

Wel of niet naar de decaan? Wel of niet nog meer werken. Vragen die je niet direct aan docenten wil stellen wellicht, maar wel aan collega studenten. Vindt ze bij onze borrels.

Het boek moet je hebben, maar een uittreksel is ook wel makkelijk... Tegen een laag tarief koop je die bij ons.

Met school ga je op reis, wij organiseren ook trips. Kijk op onze kalender!

Leren met anderen

Loop je vast?

FEESTEN EN BORRELS
 

Buitenlandse reizen

Samen sporten, Pieter uit het bestuur zal je graag helpen en betrekken bij de activiteiten in de Erasmus Sporthal.

Ons netwerk van bedrijven waar we contacten hebben is groot. Via docenten van de deeltijd hebben we toegang tot deeltijd studenten die bij bekende bedrijven werken en je wel willen verder helpen.

We hebben een paar kei goede studenten die in het middelbaar of MBO al geleerd hebben hoe je het beste kan leren. Laat ze je helpen je studiegewoontes even op scherp te zetten!

Service page Picture1.jpeg

FUN & FACTSwaarom saai als het leuk kan?

Sporten

Ingangen bij bedrijven

Hoe te studeren?

COUNSELING:

Uittreksels

Crisis line​​